Maten

MATEN

Gode og lokalproduserte råvarer i en deilig harmoni av lokale tradisjoner og all verdens smaker.

Maten vår er ren og sunn, den er god for kropp og sjel. Maten lages fra rene, ferske økologiske råvarer uten kunstige tilsetningsstoffer.

 

Vi samarbeider med lokale gårder, produsenter og venner og vi brenner for kortreist råvarer og sunn jord.

 

Råvarene velger vi etter sesong og menyene varieres for å kunne ta hensyn til være og vind, pluss tilgjengelighet. For oss handler det om respekt for både naturens gaver og for deg som spiser maten. Hver eneste prosjon skapes ved hjelp av vår mange års kunnskap, kreativitet og lyst til å eksperimetere.

 

Mat er ett av våre mest nødvendige behov, og hva vi spiser har en enorm påviring på hvordan vi har det. Grunnpilarene våre er å tilby mat som styrker kroppen og sjel gjennom mat og drikke som gir næring, gode smaker, følelsr og opplevelser samtidig.

 

 

Det å få hjelpe mennekser til å føle seg fantastisk er det som motiverer oss i vår matlaging. Mat fungerer som en kunstform for oss: det må være en balanse mellom farger, smaker og følelser. Sammen skaper disse følelser og gir et inntrykk som vi ønkser skal bli med deg - også etter at ditt besøk hos oss er over.

 

 

Vi tenker alltid på Moder Jords beste og hvordan vi gjennom å ta være bevisst på de valgene vi tar om maten vi spiser, det vi drikker og hvordan vi lever. Gjennom vårt arbeid ønsker vi å sette fokus på samarbeid mellom miljø og kosthold.

 

 

 

 

Foodology 2016

 

Siriskjeret 19,

4014 Stavanger

912381897 MVA

+47 483 483 66

post@foodology.no